Bäddat för trubbel

Krusenstiernska gården i Kalmar - via Åtvidaberg

09:50 Resecentrum Åtvidaberg
10:30 Parkeringen bredvid 35:ans kiosk Överum
10:45 Swebus hållplats/Värmeverket Gamleby
11:10 Simhallens parkering Västervik
11:15 Busshållplatsen Coop/Allén (P tillstånd erfordras återkom om ni önskar det)
13:15 Lunch på Värnäs Golfrestaurang

15:30 Bäddat för trubbel på Friluftsteatern på Krusenstiernska gården.

THOMAS PETERSSON, ANKI ALBERTSSON, TOBIAS PERSSON mfl. bjuder på ett komiskt kaos i Dave Freemans fars regisserad av Anders Albien. Det är 1988 och äkta paret Lennart (Thomas Petersson) och Sassa Lindh (AnnaKarin Palmgren) från Kalmar har äntligen kommit iväg på sin efterlängtade utlandssemester. Dessvärre blev det inte riktigt det äventyr Sassa tänkt sig. Hon hade sett fram emot en solresa till Grekland medan den ekonomiske Lennart var helt inställd på att årets semester skulle förläggas till västsvenska metropolen Ullared.

Kompromissen blir en klassisk dansk ”Kroferie” på Sönderjylland och när vi kommer in i handlingen har Lennart just parkerat familjens Volvo utanför pittoreska, men något nedgångna, pensionatet ”Den Gamle Kro”.Denna pärla har just övertagits av den jovialiske tysken Heinz Töpfer (Andreas Nilsson) som nu sköter ruljangsen tillsammans med sin svenskättade och musikbegåvade allt-i-allo, Kim Larsson (Tobias Persson). Eftersom vi närmar oss den årliga S:t Prebens karnevalen är hotellet fullbelagt och det bär sig inte bättre än att Lennart och Sassa tvingas dela rum med den snobbige, svenske direktören Gustav Bärg (Peter Gröning), som övernattar på Jylland efter ett besök på internationella livsmedelsmässan i Köln. Gustav har dessutom stämt möte på hotellet med sin ”väninna” från Köpenhamn, en ung dansare och tandläkarstuderande vid namn Simona (Hanna Lindblad). Rummet är stort och även om elementet inte håller värmen denna kalla junikväll, så hade det säkert blivit hett värre om det inte vore så att Gustavs fru, Hanna (Anki Albertsson), bestämt sig för att plötsligt överraska sin man på dennes hotell.

Hemresa efter föreställning, vi stannar under vägen för gemensamt kaffe.

Pris kr. 1.150:- per person vilket inkl. bussresa, lunch, biljett samt kaffe. Föreställningen är utomhus, tag med kläder efter väder.

Välkomna till sommarens trassligaste skrattfest!

UKNA BUSSTRAFIK

Datum: 23 jul 2022
Pris: 1150:-
Via Åtvidaberg

Boka resa

Ukna Busstrafik AB är ett familjeföretag i andra generationen. Vi har mångårig erfarenhet av turism. Företaget bildades 1967 och har idag tjugo anställda med stort kunnande inom bussbranschen.
Kontakt
Kasinge, 594 73 Överum
Meny