Änglagård - Musikalen Oscarsteatern Stockholm

10:00 Simhallens parkering Västervik
10:05 Busshållplatsen Coop/Allén (p-tillstånd erfordras, meddela vid anmälan)
10:30 Värmeverket Gamleby
10:40 Laddstoppet Överum
11:10 Resecentrum Åtvidaberg

Vi stannar på Stavsjö Krog & Café och äter gemensam lunch (ingår i priset). Efter en välsmakande lunch fortsätter vi färden mot huvudstaden och vårt hotell, det 4-stjärniga Clarion Hotel Sign på Norra Bantorget i Stockholm (5 minuters promenad från Oscarsteatern). Incheckning och därefter fri tid i Stockholm. Gemensam promenad från hotellet till Oscarsteatern för de som önskar.

19:30: Änglagård – Filmsuccén blir musikal med Tommy Körberg & Helen Sjöholm

I Änglagård återförenas Sveriges stora musikalstjärnor Tommy Körberg och Helen Sjöholm. Helen gestaltar byns matriark, Rut Flogfält, som har precis allt att förlora på att Fanny dyker upp i Yxared – i motsats till Tommy Körbergs karaktär Gottfrid Pettersson vars stillsamma ungkarlstillvaro med brodern Ivar (Gustav Levin) blommar upp när det färgstarka paret dyker in i deras liv. Som Fanny Zander ser vi Tuva B Larsen, som gjorde sitt bejublade genombrott i Sverige som den kvinnliga huvudrollen i succémusikalen Så som i himmelen. Zac, Fannys färgstarka följeslagare, spelas av Lindy Larsson som tidigt i karriären medverkade i filmen Änglagård – tredje gången gillt från 2010 och har sen dess setts på Sveriges stora opera- och teaterscener samt utomlands där han de senaste åren varit anställd vid Maxim Gorki Theater i Berlin. Vi ser också erfarna musikalartister och folkkära skådespelare såsom Fredrik Lycke, Sofia Pekkari, Per Svensson, en stor ensemble och en tolv-mannaorkester under ledning av Johan Siberg. Fredrik Kempe är kompositör och Edward af Sillén är
manusförfattare.


Höstens stora musikalupplevelse – en påkostad och hjärtevärmande föreställning fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång!

Lördag: Frukost och utcheckning. Bagaget kan vi ställa i hotellets bagagerum. Därefter fri tid i Stockholm till 14:00 då vi styr hemåt med stopp för fika längs vägen. Vi är åter i vår hemort under kvällen.

Pris kr. 2.950:- per person vilket inkl. bussresa, en lunch, musikalbiljett på första balkong (rad 4-5) samt del i dubbelrum med frukost på Clarion Hotel Sign. Enkelrumstillägg 600:-

Välkomna med önskar vi på Ukna Busstrafik AB

Avresa: 20 oktober 2023
Hemresa: 21 oktober 2023
Pris: 2.950:-
Via Åtvidaberg

Boka resa

Boka resa
Ukna Busstrafik AB är ett familjeföretag i andra generationen. Vi har mångårig erfarenhet av turism. Företaget bildades 1967 och har idag tjugo anställda med stort kunnande inom bussbranschen.
Kontakt
Kasinge, 594 73 Överum
Meny